De prachtige Visigotische stad die gratis huisvesting en stabiele werkgelegenheid biedt aan iedereen die de bar beheert

Nieuws

De stad van Quintanilla de las Viñasin het hart van Burgos, heeft dringend iemand nodig die de leiding wil nemen Beheer uw enige bar. Het is nog maar een paar weken gesloten, maar het is een waar sociaal centrum in deze kleine gemeente van de 'Spanje is leeggelopen'. In ruil biedt hij aan gratis huis, je hoeft geen huur te betalen en het is geheel vrij van kosten (elektriciteit, water en gemeenschap).

Zoals het staat op de website van de regio Tierra de Lara (Burgos) waartoe de stad Quintanilla de las Viñas behoort: “We zijn op zoek naar mensen die de bar willen beheren, het zou geheel gratis zijn en ze zouden ook nog eens een woning in perfecte staat hebben.” Deze gemeente, met slechts 18 inwoners, krijgt er in de zomermaanden ruim 100. Bezoekers uit naburige steden die de hitte willen verzachten in een stad met veel charme en een sterke Visigotische geschiedenis.

Het is niet de enige manier om dat te doen een baan krijgen met gratis accommodatie: in A Coruña zijn ze op zoek naar een paar vastgoedbewakers en in Villar del Ala hebben ze ook een baan aangekondigd met huur tegen een zeer gereduceerde prijs.

Gratis huur in ruil voor een baan aan de bar

Ook de plek waar de bar zich bevindt is gratis, evenals de woning. Het is een manier om burgers van waar dan ook in Spanje aan te moedigen het plattelandsleven te betreden. De rust van een klein stadje met 18 inwoners is volgens gegevens van het Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE) iets dat in grote steden wordt geëist.

De nieuwe arbeider U hoeft niets te betalen om de onderneming over te nemen, en uw salaris is de winst die u genereert. Het huis waarin je gaat wonen ligt in het centrum van de stad, op de bovenverdieping van de bar met groot terras en naast een kinderspeelplaats. Deze woning is vrijgesteld van het betalen van de IBI, waarvoor de gemeente zorg draagt.

Stabiel werk om uw beroepsleven te veranderen

Hoewel de voorwaarden van de arbeidsovereenkomst niet zijn gespecificeerd, is het waar dat in banen waar steden van Spanje geleegd het contract voor onbepaalde tijd prevaleert. Het is immers de bedoeling dat de mensen (voornamelijk gezinnen) die in deze 'ontvolkte' gebieden gaan werken, dat doen met de overtuiging daar te blijven.

Wat het salaris betreft, dit wordt, zoals blijkt uit soortgelijke functies, bepaald door de winst die wordt behaald met het besturen van de vestiging. Er moet rekening mee worden gehouden dat deze inkomens tijdens het hoogseizoen hoger zullen zijn.

Om deze baan te krijgen, zul je wel moeten bel de gemeenteraad van Mambrillas de Lara, waarvan Quintanilla de las Viñas afhankelijk is. Het nummer is 947 392 049.