De gratis SEPE-cursus met slechts twee vereisten: je kunt een baan krijgen met een salaris van 4.000 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) door Rijksstichting Arbeidsopleidingen (Fundae) De inschrijfperiode voor de gratis cursus Service en Infrastructuur Onderhoud van een Dataverwerkingscentrum (CPD) is weer geopend.

Om u hiervoor aan te melden 100% online cursus, moet u een middellange beroepsopleidingscyclus in de specialismen mechanica, elektriciteit, elektronica of industrie accrediteren. Als je het niet hebt, is het prima met de Verplicht secundair onderwijs (ESO) maar er moet een certificaat worden voorgelegd waaruit blijkt dat er ten minste twee jaar ervaring is in de ICT-sector (informatie- en communicatietechnologieën).

Deze training eindigt met een professioneel certificaat dat de student aan zijn cv kan toevoegen om werk te vinden. Het werk in ‘big data’ wordt zeer goed betaald. Volgens een onderzoek van de Internationale Universiteit van La Rioja (UNIR) bedraagt ​​het salaris voor junioren 36.000 euro per jaar, maar loopt dit op tot salaris van 55.000 euro voor mensen met meer ervaring.

Vereisten om je aan te melden voor de gratis SEPE- en Fundae-cursus

De door SEPE via Fundae voorgestelde gratis training voor de student kent twee vereisten die verplicht zijn.

  • Een technische titel hebben (Intermediate Level FP) of in het bezit zijn van een beroepscertificaat in de specialiteiten elektriciteit, elektronica, mechanica of industrieel. Als u over ESO beschikt, moet u aantonen dat u minstens twee jaar ervaring heeft met een van deze opleidingsactiviteiten. Ook studenten met een baccalaureaat worden toegelaten.
  • Een officieel certificaat overleggen dat een B1-niveau Engels certificeert. De kwalificaties moeten binnen het Common European Framework of Reference for Languages ​​​​(MECRL) of CM13 (VET English Professional Module) of CM14 vallen (hetzelfde als de vorige maar van een hogere graad).

Bovendien is het een voordeel om te beschikken over een professioneel certificaat in elektrische, elektronische, mechanische of industriële specialiteiten. Studenten die het registratieformulier invullen, zijn mogelijk werkloos of werken.

Hoe kunt u zich inschrijven voor de cursus gegevensverwerking?

Om u aan te melden voor de cursus Service en Infrastructuuronderhoud in een Data Processing Center, moet u naar de website Fundae.es gaan, waar alle kenmerken van de training verschijnen. Dan moet u een van de twee specialiteiten selecteren, namelijk:

  • Service onderhoud van een CPD.
  • Infrastructuuronderhoud van een CPD.

Nadat u heeft gecontroleerd of aan de vereisten is voldaan, klikt u op 'Nu aanmelden!'. Er wordt een nieuw venster geopend waarin ze eerst onthouden wat ze nodig hebben om toegang te krijgen en vervolgens verschijnt het in te vullen formulier. Klik ten slotte op 'Verzenden'.