De gratis SEPE-cursus die zonder studie gevolgd kan worden: ‘salaris’ van 3.000 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) door het Rijksstichting Arbeidsopleidingen (Fundae) biedt een gratis online cursus aan waarmee u uw professionele vaardigheden kunt verbeteren. Het is een training gericht op de nieuwe technologie, specifiek in ‘big data’ of gegevensverwerking. Het salaris dat wordt aangerekend door de verantwoordelijken voor gegevensverwerkingscentra (CPD) varieert van 30.000 tot 50.000 euro afhankelijk van de verantwoordelijkheid van de functie, volgens het gespecialiseerde portaal Glassdoor.

Dit is een nieuwe editie van deze cursus zonder kosten voor de student, waarvoor degenen die werken of actief op zoek zijn naar werk zich kunnen inschrijven. Dit opleidingstraject bestaat uit 710 uur theorie en praktijkoefeningen en nog eens 130 uur stages bij bedrijven uit de sector. De mogelijkheid om bij deze bedrijven een beurs te krijgen is vrijwillig en u zult in de aanvraag moeten aangeven of u dit wilt of niet. Opleiding is voor SEPE essentieel en daarom krijgt zij financiële steun voor bepaalde cursussen.

Een van de vereisten is een minimale Intermediate FP-kwalificatie of gelijkwaardig, hoewel er de mogelijkheid is om te registreren door te presenteren de ESO. In dit tweede geval moet u minimaal twee jaar werkervaring aantonen in een opleidingsspecialiteit gerelateerd aan nieuwe technologieën. Fundae heeft niet alleen dit onderwerp, maar ook routes om in andere beroepssectoren aan de slag te gaan.

SEPE- en Fundae-cursusvereisten

Hij gratis cursus van SEPE en Fundae Het verbeteren van de professionele vaardigheden in de ‘big data’-sector stelt een aantal eisen. Deze staan ​​al op de website van deze organisatie die afhankelijk is van het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie:

  • Beschikken over de minimale kwalificatie van Technicus (middelbare beroepsopleiding) of gelijkwaardig, of in het bezit zijn van een professioneel certificaat in de elektrische, elektronische, mechanische of industriële specialiteiten. Maar je hebt er ook toegang toe met een ESO-diploma, hoewel je in dit geval wel een werkervaring van minimaal 2 jaar in een van deze specialiteiten moet aantonen.
  • Geaccrediteerd B1-niveau Engels of modules CM13 (intermediair technisch Engels) of module CM14 (hoger technisch Engels).
Een gegevensverwerkingscentrum (CPD) | Doel

Hoe u de gratis online cursus Onderhoud van een gegevensverwerkingscentrum kunt aanvragen

Om u in te schrijven voor deze online training van SEPE en Fundae, moet u naar de portal fundae.es gaan en zoeken naar ‘Infrastructuuronderhoudsprogramma’s voor een dataverwerkingscentrum (CPD)’. Eerst verschijnen de vereisten om te registreren en hieronder het formulier dat moet worden ingevuld om een ​​plaats aan te vragen.

U moet de persoonlijke gegevens, het kwalificatiegedeelte invullen als u geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van stages bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in de gegevensverwerkingssector, of het opleidingstraject. Het is essentieel om te benadrukken dat zowel werklozen als degenen die al werken zich kunnen inschrijven voor deze CPD-opleiding.