De BOE verzet zich met 385 posities om als ambtenaar te werken: velen zonder hoger onderwijs

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) heeft een nieuwe oproep aangekondigd voor publieke werkgelegenheid, opposities, in deze tweede week van maart. Gaat over 385 plaatsen om te werken als carrièreambtenaar in staats-, regionaal en lokaal bestuur. Er zijn administratieve of portierfuncties waarvoor geen hogere opleiding vereist is. En de aankondiging van publieke werkgelegenheid door de verschillende universiteiten valt op.

De banen in het onderwijs floreren en er zijn onderzoekers of technici nodig om het personeelsbestand van deze hogere instelling uit te breiden. Aan de andere kant is een van de grootste oproepen te zien bij de 111 vacatures voor advocaten bij de administratie van Justitie (een van de best betaalde met een salaris van 60.000 euro). Ook de 74 toekomstige lokale politie op de Canarische Eilanden valt op.

Alle oproepen tot oppositie die de BOE deze week heeft, hebben de open sollicitatieperiode. U dient zich aan te melden via het elektronische register van elke administratie en de bijbehorende vergoeding te betalen.

BOE-opposities met meer plaatsen

De meest talrijke oproepen verschijnen verspreid onder verschillende publieke organisaties, zoals de veiligheidstroepen of de staatsadministraties van Justitie of Milieu. Ze kunnen nu allemaal worden geraadpleegd op de beheerwebsite, door het Algemeen Toegangspunt in te voeren.

Het salaris dat in elk van hen in rekening wordt gebracht, staat niet in het officiële document, omdat dit afhangt van de groep waartoe ze behoren. Er zijn verschillende salarissen met extra loon en aanvullingen, zoals onder meer driejarigen of verplaatsing. Het Ministerie van Financiën kan ze raadplegen in de sectie 'Beloning van ambtenaren', hoewel ze naar verwachting zullen worden bijgewerkt in de volgende Algemene Staatsbegrotingen (PGE).

Lokale politie op de Canarische Eilanden

Het Ministerie van het Presidentschap, Openbaar Bestuur, Justitie en Veiligheid heeft de oproep aangekondigd om de opposities te dekken 74 lokale politieposities op de Canarische Eilanden. Ze zijn toegankelijk via een vrije dienst en zodra de plaats is verkregen, ga je naar groep C1, aangezien de vereisten zijn dat je een baccalaureaat hebt. De functies zijn verdeeld over verschillende gemeenteraden. De aanmeldingstermijn eindigt op 9 april.

Korps Advocaten van de Rechtspleging

Het Ministerie van het Presidium, Justitie en Betrekkingen met de Rechtbanken moet 111 loopbaanambtenaren in dienst nemen (103 voor vrije diensten en 8 voor mensen met een handicap). De sollicitatietermijn sluit op 8 april. Een bachelor- of masterdiploma in de rechten is vereist.

Doelman voor de gemeenteraad van Córdoba

De gemeenteraad van Córdoba heeft 19 werknemers nodig voor de functie van portier. Als toegangsvereiste vragen ze erom schooldiploma of het equivalent daarvan. Alle plaatsen zijn gratis toegankelijk. Tot 5 april.

Schaal van milieuagentia van autonome organismen

Het Ministerie voor de Ecologische Transitie eist dat 68 nieuwe beroepsambtenaren toegang krijgen via gratis toegang, je hoeft alleen een baccalaureaat of technisch diploma te overleggen en een rijbewijs type B. De deadline eindigt op 3 april.

Openbare arbeidspools voor gespecialiseerde technici

Administraties zijn op zoek naar professionals om als technicus te werken in verschillende professionele sectoren, zoals de gezondheidszorg of administratief management.

  • Technisch specialist bij de Rioja Health Service, tot 2 april.
  • Hogere technicus in restauratie of het equivalent daarvan in Cantabrië.
  • Technicus in installatie en elektromechanisch onderhoud van machines en lijngeleiding, in elektrische en automatische installaties, in montage en onderhoud van koude-, airconditioning- en warmte-installaties. In Cantabrië.
  • Chauffeur voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de deadline eindigt op 15 maart.
  • Intermediair technicus met een diploma in Arbeidsverhoudingen en Human Resources aan de Universiteit van Alicante, tot 19 maart.
  • Hoger bestuursorgaan met een diploma of diploma in technische architectuur, in Valencia.