De BOE publiceert wedstrijden met 1.038 plaatsen: ze vragen alleen om een ​​middelbare schooldiploma en met salarissen tot 55.000 euro

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) publiceert nieuwe oproepen tot oppositie met 1.038 plaatsen worden carrière ambtenaar. Er is ook openbare werkgelegenheidsbeurzen open in het staats-, regionale en lokale bestuur. Al deze selectieprocessen zijn al actief op de pagina website van de administratie van de regering van Spanje.

Een paar dagen nadat een groot Openbaar Arbeidsaanbod (OPE) met 40.121 plaatsen voor 2025 was aangekondigd en de oproep tot oppositie voor de Nationale Politie en de Guardia Civil was aangekondigd, staat de deadline nu open voor ruim duizend nieuwe selectieve processen.

Hoewel er tegenstanden zijn die als gemakkelijk worden beschouwd, is de waarheid dat ze allemaal toewijding vereisen uren studie, planning en een goede syllabus. Maar er zijn er die, vanwege hun vereisten, opleidingsniveau en functies, eenvoudiger zijn.

Dit zijn de meest talrijke die kunnen worden geraadpleegd via de website administracion.gob.es. Velen van hen, die in hogere groepen (A1 en A2), kunnen een vertegenwoordiger zijn salaris van gemiddeld 55.000 eurorekenend op extra loon, toeslagen, termijnen van drie jaar en andere voordelen van overheidspersoneel.

281 vaste wetenschappers voor het Ministerie van Wetenschap

Gevel van het ministerie van Wetenschap, Innovatie en Universiteiten. | Ministerie van Wetenschap

Hij Ministerie van Wetenschap, Innovatie en Universiteiten moet opnemen als carrièreambtenaren 281 wetenschappers. Zij vragen om de titel van arts, die wordt verkregen na het behalen van een diploma Universitair diploma. Van deze plaatsen zijn er 281 per vrije dienst, en 17 voor mensen met een handicap, 13 voor het Staatsagentschap van de Hoge Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek (CSIC) en één voor het Centrum voor Energie- en Milieuonderzoek (CIEMAT).

111 ambtenaren voor het presidentschap van Catalonië

Regering van Catalonië, gevel met lopende mensen.
Gevel van de regering van Gencat met lopende mensen. | Wikipedia

Hij Afdeling van het presidentschap van Catalonië Het heeft twee oproepen tot oppositie met een groot aantal plaatsen. De eerste heeft 86 vacatures voor diplomahouders of afgestudeerden die hen faciliteren werken als Landbouwtechnisch Ingenieur (ITA). 76 zijn voor gratis toegang en 8 voor mensen met een handicap.

Aan de andere kant opent dezelfde organisatie de aanmeldingsperiode tot 18 juli voor afgestudeerde veterinaire technici. Er zijn 8 voor mensen met een beperking en 47 voor gratis diensten.

88 fysiotherapie- en verpleegtechnici voor de gemeenteraad van Alicante

Een fysiotherapeut die met een patiënt werkt.
Een fysiotherapeut werkt met een patiënt. | Envato

Het ministerie van Financiën van de gemeenteraad van Alicante heeft verspreid over 88 technici nodig 40 voor fysiotherapie en 44 voor verpleegkunde. In beide gevallen vragen ze om een ​​diploma of universitair diploma, elk in hun specialiteit. De deadline eindigt op 8 juli.

Al deze plaatsen zijn gratis toegankelijk en de regels van de oproep kunnen nu worden geraadpleegd in het Staatsblad van de Valenciaanse Gemeenschap.

Openbare werkgelegenheidspools om in de administratie te werken

De BOE overweegt verschillende openbare arbeidsbeurzen om toegang te krijgen tot een functie in de administratiein verschillende beroepstakken en groepen ambtenaren.

  • Ondergeschikten voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Europese Unie en Samenwerking.
  • Administratief management, aan de Autonome Universiteit van Madrid, met een diploma, universitair diploma, technisch architect, ingenieur of gelijkwaardig.
  • Functionaris bij het directoraat-generaal Publieke Functie van de Foral-gemeenschap van Navarra.
  • Senior technicus bij de Consell Insular de Mallorca, met een diploma in geneeskunde.
  • Technoloog met een diploma in communicatie, marketing, public relations of gelijkwaardig aan de Jaume I Universiteit van Castellón.

Hoe weet je welke tegenstellingen een baccalaureaat vereisen?

Als u de beheerwebsite betreedt, moet u de zoekmachine gebruiken en markeren: 'Open term' en vervolgens waar dit staat 'Groep', selecteer 'C1'.

Dit zijn degenen waarvoor een baccalaureaat nodig is om zich te kunnen registreren: administratief personeel bij de algemene administratie in La Rioja, technisch specialist in Catalonië en dezelfde functie bij de afdeling van het presidentschap in Catalonië. Bij elk van deze oproepen verschijnt het aantal plaatsen, dit zijn vrije diensten, en de aanmeldingsperiode.