Primark heeft werknemers met een vast contract nodig en die vragen niet om een ​​studie: salaris vanaf 1.360 euro

Nieuws

Primarkeen van de modeketens 'goedkoop' benchmark wereldwijd, eindigt deze maand juni met 72 vacatures voor huur kassier, klantenservice of winkelmanagers in. De vacatures zijn verspreid over heel Spanje, veelal in vestigingen in winkelcentra zoals Parque Sur of Xanadú, beide in Madrid. Om op een van deze functies te solliciteren zijn er nauwelijks eisen, zeker niet in winkelfuncties.

Voor veel jongeren die op zoek zijn naar hun eerste kans op de arbeidsmarktwerken bij Primark is ideaal, want Ze vragen niet om studies, maar tegelijkertijd garanderen ze stabiliteit dankzij a Contract voor onbepaalde tijd. Wat de werkdag betreft, deze bedraagt ​​een volledige of gedeeltelijke duur van 30 uur, afhankelijk van de functie en de behoeften van elke vestiging.

Ze vragen niet om eerdere ervaring, en denkend aan degenen die op zoek zijn naar een baan om in evenwicht te komen of tijd hebben om te studeren, zijn er beurzen zoals die voor Human Resources in de kantoren die het textielbedrijf heeft aan de Gran Vía in Madrid.

Wat het salaris betreft, worden volgens de warenhuis-cao, bijgewerkt in 2024 en verzameld door de BOE, verschillende salarisschalen gepubliceerd: het basissalaris bedraagt ​​16.412 euro (1.367 euro per maand), een professionele lasten 16.904 euro (1.407 per maand), een coördinator 18.426 euro (1.535 euro) en een technicus stijgt naar 20.084 euro (1.673 per maand).

Vacatures bij Primark

De textielketen heeft 72 actieve vacatures waarop inmiddels kan worden gesolliciteerd. stuur bijgewerkt CV, omdat ze de inschrijfperiode open hebben staan. Dit zijn enkele waarvoor u al een aanvraag kunt indienen:

  • Bediende in Malaga, tijdelijk contract voor de zomercampagne met een 40-urige werkweek en een roterende dienst.
  • Bediende in Ruzafa (Valencia), parttime, met een vast contract.
  • Medewerker voor de afdeling Human Resources (P&C) in het winkelcentrum Torrecárdenas in Almería, vast contract. Er wordt een diploma psychologie of arbeidsverhoudingen gevraagd. Minimaal 1 jaar ervaring.
  • Assistent manager bij Splau Cornellá in Barcelona, ​​fulltime, met een vast contract. 4 jaar waardevolle ervaring, hoog niveau Engels, ervaring met het aansturen van werkteams.
  • Beurs voor de afdeling Human Resources in Madrid, met een vast contract en een voltijds rooster. Om toegang te krijgen moet je een universitair diploma in psychologie, bedrijfskunde en management of arbeidsverhoudingen hebben behaald. Middelhoog tot hoog niveau van kantoorautomatisering.
  • Retail Assistant in Vitoria, parttime, met mogelijkheid tot bemiddeling en een werkdag van 5 dagen.
  • Afdelingsmanager in Palma de Mallorca, met een voltijds contract van onbepaalde duur.

Zo solliciteer je naar een baan bij Primark

Voor een baan krijgen bij Primark, Het eerste dat u hoeft te doen, is uw werkgelegenheidsportaal betreden, waar alle te vervullen vacatures verschijnen, evenals de winkels waarin ze zich bevinden.

Zodra u de functie heeft gevonden waarnaar u het cv wilt sturen, gaat u naar beneden en klikt u op de knop 'Solliciteren'. Op het volgende scherm geven ze verschillende opties: start via sociale netwerken (Facebook, Linkedin of Twitter) en dan kun je doorgaan en het cv bijvoegen.