De BOE publiceert deze opposities met een salaris van 30.000 euro: de deadline loopt binnenkort af

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) biedt de mogelijkheid om een ​​carrière als ambtenaar bij de Schatkist te verwerven. Er zijn competities aangekondigd om te werken als kadastertechnicus, met 70 open toegangsplaatsen. Deze zijn, zoals blijkt uit het officiële document, verdeeld over 30 plaatsen voor de technische staf en 40 voor de leidinggevende. Dan zijn er nog andere voor interne promotie, maar deze verlopen via een verdienstenschaal en een oppositie-examen.

Tot de functies die de nieuwe overheidsfunctionaris zal behoren het reguleren van de kadasters en het uitvoeren van alle administratieve handelingen die daarvoor nodig zijn. Als essentiële toegangsvereiste vragen ze een universitair diploma in ingenieurswetenschappen of architectuur voor het Hoger Korps en een diploma Ingenieurswetenschappen, Diploma of Technische Architectuur voor degenen die een van de vacatures in het Technisch Korps willen.

Wat het salaris betreft, benadrukt het Jooble-portaal dat het salaris ongeveer 30.000 euro (29.664 euro) bedraagt, en dat je als ambtenaar 2 extra betalingen zou krijgen plus de bijbehorende salarisverhogingen. In ieder geval worden de salarissen van ambtenaren weergegeven door Groepen op de website van het Ministerie van Financiën.

Vereisten om u in te schrijven voor de Treasury-examens

Het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie verwijst naar de noodzakelijke vereisten om deelname aan dit selectieproces, waarvan de datum onbekend is, te verzoeken. Bekend is dat de deadline op 18 maart afloopt.

Voor de functie van technicus kadastraal beheer worden eisen gesteld aan het behalen van de universitaire graad van technisch ingenieur, of het diploma technische architectuur, zoals aangegeven in het Basisstatuut van het overheidspersoneel (EBEP). Kandidaten voor het Hoger Korps Kadastraal Beheer moeten een universitair diploma in ingenieur of architect overleggen. In het geval dat ze buiten Spanje hebben gestudeerd, zullen ze de homologatie- of gelijkwaardigheidsdocumentatie moeten overleggen, uitgegeven door de overheid.

Om de volledige grondslagen van deze oproep tot verzet te raadplegen, moet u de officiële documenten raadplegen, enerzijds die van de Technicus Kadastraal Beheer en anderzijds die van het Hoger Korps Kadastraal Beheer. Deze standpunten werden samen met 800 andere door de regering gepubliceerd.

Salaris van 30.000 euro en twee extra betalingen

Uit de gegevens van het bovengenoemde portaal blijkt dat een technicus van het ministerie van Financiën 29.664 euro verdient, wat neerkomt op 2.472 euro in 12 betalingen. Maar als ambtenaar krijg je de vastgestelde extra uitkeringen (2) en de bijbehorende salarisverhogingen, zoals die recentelijk gezien zijn, gekoppeld aan de inflatie, maar ook aan de toeslagen of periodes van drie jaar.

De deadline voor het aanvragen van deelname aan deze oproep eindigt op 18 maart en registratie zal moeten gebeuren via het elektronische register van de administratie. Je zult een vergoeding moeten betalen van 31,10 euro voor de gratis dienst en 15,55 euro voor interne promotie (in dit geval zal het door concurrentie – oppositie zijn).