De BOE publiceert de eerste opposities voor april: ze vragen alleen om ESO en bieden salarissen van 1.820 euro

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) publiceren nieuwe oproepen tot oppositie, de eerste van deze maand april. Dit zijn selectieve processen waarvoor alleen de Verplicht secundair onderwijs (ESO) diploma en dank aan degenen die beginnen werken als beroepsambtenaar in lokale, regionale en nationale overheden. In deze Groep C2 zijn er 62 functies waarmee je een salaris van 1.820 euro per maand kunt verdienen, inclusief toeslagen, termijnen van drie jaar en extra verloning.

Al deze gegevens over de beloning van ambtenaren worden gepubliceerd door het Ministerie van Financiën. Als u een oppositie doorstaat, bent u verzekerd van een stabiele baan en een ouderdomspensioen zodra uw werkzame leven eindigt. Deze Groep C2-examens, waarvoor ESO voldoende is, maken interne promotie naar hogere groepen mogelijk zodra je ambtenaar bent, met de salarisverbeteringen die dit met zich meebrengt.

Er zijn andere selectieve processen, zoals de Correos (beursgenoteerde onderneming), die slechts twaalf vakken heeft en geen hoger onderwijs vereist. Toch zijn de meest gevraagde die van administratief assistent, een functie waarvoor meerdere oproepen openstaan ​​terwijl de sollicitatieperiode nog open is.

De opposities met de meeste plaatsen alleen bij de ESO

Op de website van de Openbaar bestuur van de regering van Spanjeworden alle oproepen tot oppositie gepubliceerd met de open sollicitatieperiode die moet worden ingevuld via het elektronische register van elke administratie. Houd er rekening mee dat er voor het recht om een ​​examen af ​​te leggen een vergoeding moet worden betaald, en dat dit bedrag niet hetzelfde is, afhankelijk van het selectieproces.

Oppositie voor administratief assistent

Er zijn 18 functies als beroepsambtenaar in de functie administratief medewerker. Ze zijn verspreid over 3 gemeenteraden en een universiteit:

  • 13 functies als administratief assistent in de gemeenteraad van Guadalajara. Vereisten: Verplicht secundair onderwijs, baccalaureaat, hulptechnicus of intermediair diploma, de termijn is open tot 26 april. Alle plaatsen zijn gratis toegankelijk met een reservering van plaatsen voor mensen met een handicap van 33% of meer.
  • 5 administratieve assistent-posities aan de Internationale Universiteit van Andalusië. Gratis toegang om als ambtenaar te werken, periode open tot 10 april, een plek gereserveerd voor mensen met een beperking. Een certificaat van verplicht secundair onderwijs (ESO) is vereist.

Hulpagent bij overheidsdiensten

De BOE kondigt 23 openbare arbeidsplaatsen aan om voor te werken hulpagent bij de gemeenteraad van Albacete en de Universiteit van Alicante.

  • 4 posities voor assistent consumptie- en bevoorradingsagent, in de gemeenteraad van Albacete, gratis toegang, een scholingscertificaat of een als gelijkwaardig erkende titel is vereist. Inschrijvingsperiode geopend tot 29 april.
  • 19 plaatsen op de hulpschaal om te werken als manager aan de Universiteit van Alicante, binnen het professionele traject van algemeen bestuur.

Selectie op basis van verdienstenschaal voor conciërges

De Universiteit van Alicante zoekt 19 conciërges, met een diploma in het verplicht secundair onderwijs. Het selectieproces is gebaseerd op een verdienstenschaal, zoals beschreven in het Staatsblad van de Valenciaanse Gemeenschap.

Openbare werkgelegenheidspool voor bodes

Het Catalaanse parlement heeft een actieve openbare arbeidsbeurs om vacatures voor interim-ambtenaren in het presidentschap te vervullen. Een eerstegraads beroepsopleiding of een verplichte kwalificatie voor secundair onderwijs is vereist. De deadline eindigt op 3 april (10 werkdagen sinds deze in de BOE verscheen).

Het is een tijdelijke werkgelegenheidspool, dat wil zeggen om af en toe mogelijke vacatures voor bodes in het parlement van Catalonië te vervullen.