De BOE kondigt nieuwe opposities aan: sommige vereisen ESO en het salaris kan oplopen tot € 60.000

Nieuws

Hij Staatscourant (BOE), publiceert meer dan 80 oproepen tijdens deze laatste week van maart. In totaal zijn er 388 plaatsen bekendgemaakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het afleggen van het examen en het worden van beroepsambtenaar. Van het totale aantal opgeroepen vacatures zijn de meest talrijke die van plaatselijke politie-assistent in Galicië, waarvoor alleen een diploma in het verplichte middelbaar onderwijs of een schooldiploma vereist is. Ook de vergelijkende onderzoeken voor arbeids- en socialezekerheidsinspecteurs, die een salaris hebben tussen de 45.000 en 60.000 euro per jaar, maar het is noodzakelijk om een ​​diploma of bachelordiploma te hebben.

Een van de redenen waarom werklozen of actieve mensen besluiten zich voor te bereiden op vergelijkende examens is het salaris van ambtenaren. Om de officiële gegevens te raadplegen moet u naar de website van het Ministerie van Financiën gaan, waar de 'Beloning van ambtenaren' verschijnt. Maar als je een schatting wilt van hoeveel een overheidsfunctionaris gemiddeld verdient, zul je rekening moeten houden met tot welke groep zijn of haar functie behoort.

Er verschijnen niet alleen examenoproepen, die zijn er ook er zijn verschillende openbare vacaturesites geopend in verschillende sectoren. Voor nu moeten we bedenken dat een week geleden nieuwe functies voor leraren in het basisonderwijs in Cantabrië zijn aangekondigd en dat het ministerie van Binnenlandse Zaken, via de BOGC (Staatscourant van de Burgerwacht), 80 buitengewone functies bij de Burgerwacht heeft aangekondigd.

Opposities gepubliceerd in de BOE voor de laatste week van maart

Wie is dit een onderwerp bestuderen Om de oppositie goedgekeurd te krijgen, moet u rekening houden met de mogelijkheden die u heeft. In dit geval zal het nodig zijn om het aantal gepubliceerde vacatures te bestuderen en te kijken of dit samenvalt met de opleiding van elke kandidaat. Dit zijn enkele van degenen met de meeste banen.

Overste van de arbeids- en socialezekerheidsinspecteurs

Het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie heeft een openbaar arbeidsaanbod met 99 posities gepubliceerd. Om toegang te krijgen tot een van deze programma's is het noodzakelijk dat u over een doctoraat, bachelordiploma, ingenieur of universitair diploma beschikt. De inschrijvingsperiode is open tot 22 april. Het salaris van de arbeids- en socialezekerheidsinspecteurs ligt tussen de 40.000 en 60.000 euro per jaar, net als de inspecteurs van het ministerie van Financiën.

Waarnemers van de staatsmeteorologie

Het Ministerie voor de Ecologische Transitie en de Demografische Uitdaging heeft 51 posities aangekondigd om de positie van meteorologische waarnemers van de staat te vervullen. Een baccalaureaat- of technisch diploma is vereist en de deadline loopt tot 17 april.

Lokale politie-assistent

Het eerste vice-presidentschap en het ministerie van Presidentschap, Justitie en Sport van Galicië hebben 127 posities aangekondigd voor lokale politie-assistenten. De sollicitatieperiode eindigt op 3 april en er is geen hoger onderwijs voor nodig. Er moet een verplicht secundair onderwijs- of schooldiploma of een gelijkwaardig diploma worden voorgelegd.

Teleassistent van de regering van Andalusië

Het gebied van sociale inclusie, jeugd, gezinnen en gelijkheid van de Andalusische autonome gemeenschap is op zoek naar 25 telezorg voor wie het een FP van hogere graad, baccalaureaat of professioneel certificaat niveau 3 aanvraagt. Deadline tot 4 april.

Openbare werkgelegenheidsbeurs

Aan de andere kant heeft de Staatscourant verschillende openbare arbeidsbureaus gepubliceerd. Deze tassen zijn een lijst met vacatures die worden aangeboden door het Openbaar Bestuur. Deze kunnen staats-, regionaal of lokaal zijn en hun doel is om banen door deze organisaties te vervullen, normaal gesproken met tijdelijke contracten. Om een ​​van de plaatsen te bemachtigen hoef je geen oppositie te nemen, maar moet je wel een selectieproces doorlopen.

  • Faculteitoverste van de afdeling Financiën, Economie en Bestuurskunde van de Valenciaanse Gemeenschap, met een diploma, bachelordiploma, techniek of architectuur.
  • Callcentermanager, voor de BIT Foundation op de Balearen, met een diploma in ESO, afgestudeerd aan een school en een beroepsopleidingstechnicus.
  • Facultair verpleegkundig technicus om te werken in de gemeenschap van Valencia. Met een diploma verpleegkunde of diploma.
  • Het Ministerie van Defensie pleit voor een werkgelegenheidspool voor Beroepsgroep M2, met een diploma geclassificeerd als Niveau 2 (Grade), van de MECES of gelijkwaardig.
  • ESO-leraren in de Junta de Andalucía, met verschillende disciplines, waaronder EOI, podiumkunsten of middelbare school.