Cepsa zoekt medewerkers voor zijn tankstations: vast contract en salaris tot 3.300 euro

Nieuws

Cepsa is op zoek naar medewerkers voor haar tankstations en restauratiegebieden. De te ontwikkelen functies zijn het helpen bijtanken als er een vacature is bij kassa's of pompen, het aanvullen van koopwaar, het schoonhouden van de werkplek of het bedienen in de winkel. Ze vragen niet om hoger onderwijs en het zal mogelijk zijn stuur het CV met Baccalaureaat om bij benzinestations te werken, maar als je een diploma hebt, kun je een ander diploma aanvragen als ingenieur of opleidingstechnicus.

De verscheidenheid aan banen is erg groot, evenals de locaties. Cepsa heeft tankstations door heel Spanje. Het zal geen probleem zijn om een ​​vacature dicht bij huis te vinden. De bekende oliemaatschappij richt zich op jongeren en maakt plaatsen bekend voor stagiaires, maar ook voor senioren, die zij definieert als 'ervaren' werknemers.

Het salaris is opgenomen in hun cao, gepubliceerd door de BOE. In deze tekst, die typeert de sociale voordelen of de bonusbetaling en salarisverhoging blijkt dat het salaris kan oplopen tot 39.947 euro (Niveau H), wat neerkomt op 3.328 euro per maand. Voor Niveau A bedraagt ​​het basisbedrag echter 16.238,74 euro (1.300 euro).

Vacatures bij Cepsa met dringende oprichting

De banen bij Cepsa zijn verdeeld tussen aanbiedingen voor dispensers en pompen bij tankstations, en de speciale aanbiedingen voor senioren en opleidingscontracten. Ze hebben allemaal een open sollicitatieperiode en je kunt nu je CV versturen.

Werk voor verkopers – dispensers bij tankstations

Het bedrijf moet personeel inhuren om de posities van verkopers en dispensers bij benzinestations in te vullen Muchamiel, Salamanca, A Coruña, Sant Jaume de Llierca, San Román de San Millán en kasteel Garcimuñoz. Hun taken zullen bestaan ​​uit klantenservice en klusonderhoud, zowel op het gebied van de brandstofpomp als in de winkel.

Eerdere ervaring is niet verplicht, maar zal waardevol zijn, vooral in publieke functies. Er wordt beschikbaarheid gevraagd werken in wisselende diensten, van maandag tot en met zondag, in een intensieve ochtend- of middagsessie. De rustdagen zijn de dagen die overeenkomen, volgens de overeenkomst.

Welke eisen zijn er nodig om als verkoper of distributeur bij Cepsa te werken? Zij vragen Baccalaureaat of een middelmatige of hogere beroepsopleiding. Natuurlijk vragen ze om empathie en een duidelijke roeping voor klantenservice.

Een Cepsa-tankstation in de provincie Almería | Cepsa

Vacatures bij Cepsa voor stagiaires en junior talent

De mogelijkheid om bij Cepsa een professionele carrière uit te bouwen, trekt de aandacht van veel werkzoekende jongeren. Het biedt dus de mogelijkheid tot uitvoering beurzenze betaalden allemaal.

  • Welkom U – Arbeidsjuridisch Advies, student van een bachelor- of masterdiploma Arbeidsrecht / Master Arbeidsrecht, met een hoog niveau van Engels.
  • Institutionele betrekkingen. Om in Madrid te werken. Een diploma op het gebied van Sociale Wetenschappen of een masterdiploma in economische wetenschappen of journalistiek is vereist. Hoog niveau Engels, kennis van het functioneren van openbare instellingen.
  • Integratie van collega's (voor recente afgestudeerden in de rechten of bedrijfskunde), in Madrid. Engels B2, niveaus van analyse en informatietechnologie, met een commerciële focus.
  • Financiële controle, met universitaire opleiding, Engels op B2-niveau en eerdere ervaring van minimaal 2 jaar worden gewaardeerd.

Vacatures voor senior 'met ervaring'

De ouder dan 45-50 jaar Zij hebben de mogelijkheid om bij Cepsa aan de slag te gaan, binnen de sectie 'Ervaren professionals'. Als u daar klikt, wordt het 'senior'-venster geopend.

  • C&E Energieoptimalisatiespecialist en bedrijfsontwikkeling in Madrid, met een universitair diploma in financiën, economie, techniek en ander hoger onderwijs, met een hoog niveau van Engels. Ervaring van minimaal 5 jaar.
  • Leveringstechnicus in Santa Cruz de Tenerife, voor afgestudeerden in nautische of technische engineering, niveau B2 Engels, PRL-cursus wordt gewaardeerd.
  • Elektricien-ambtenaar met een invaliditeitscertificaat, hogere opleidingscyclus in elektriciteit of geaccrediteerde ervaring in deze functies (minimaal 2 jaar).

Hoe u uw CV naar Cepsa kunt sturen

Voor stuur het CV naar de oliemaatschappij U moet hun website bezoeken en het gedeelte 'Werkgelegenheid' selecteren. Daar verschijnen verschillende opties en moet je kiezen of je je cv wilt versturen, wilt solliciteren op een baanaanbieding in stations of restaurants, jong talent, ervaren professionals en onderzoekers.

Nadat u het profiel heeft geselecteerd waarop u wilt solliciteren, klikt u op 'Aanvragen' en vult u de gevraagde informatie in om later uw CV bij te voegen.