Tegenstand tegen werken als ambtenaar zonder studie: 42 plaatsen met administratieve functies

Nieuws

Hij Stadhuis van Granada wil het jaar afsluiten met een brede oproep aan de opposities om het ambtenarenkorps te versterken. Hiervoor kondigt het een selectief proces aan 42 functies, waarvan 25 als administratief medewerker (C2) of administratief (C1). Ze vragen niet om een ​​studie, maar hebben alleen ESO en Baccalaureaat behaald in de meeste openbare vacatures.

Alle plaatsen zijn open toegang, sommige met een oppositiewedstrijdfase en de aanmeldingsperiode blijft open tot 26 december. Het salaris dat in Spanje als ambtenaar in rekening wordt gebracht, verandert afhankelijk van de categorie van de baan. In groep A-functies kan het salaris hoger zijn dan 60.000 euro, extra beloningen of incentives en salarisverhogingen niet meegerekend. Een paar weken geleden werd een nieuwe loonsverhoging van 0,5% geconsolideerd, gekoppeld aan inflatiegegevens.

Vereisten voor de oppositie tegen de gemeenteraad van Granada

De vereisten voor deelnemen aan wedstrijden die door de gemeenteraad van Granada worden gebeld, zijn vergelijkbaar met de oproepen die nodig zijn voor een oproep door het lokale bestuur. Naast het voldoen aan de vereisten van leeftijd, functionele capaciteit of nationaliteit, zal het nodig zijn om naar andere, meer specifieke vereisten te kijken.

 • Beschikken over de kwalificatie die vereist is in de specifieke bases voor toegang tot de organen en schalen van de verschillende beroepsclassificatiegroepen.
 • Heb de bijbehorende vergoeding betaald.
 • Wees geen beroepsambtenaar of vast personeel van de gemeenteraad van Granada in dezelfde functie.
 • Voor functies waarin contact is met minderjarigen is een negatieve verklaring zedendelicten vereist.

Oppositie om ambtenaar te worden in Granada met deze posities

De gemeenteraad van Granada roept op tot 42 functies op gemeentelijke afdelingen, waarvan de meest talrijke wederom die van administratief of administratief assistent zijn. We moeten niet vergeten dat deze oproepen cyclisch zijn en dat er van tijd tot tijd nieuwe opposities verschijnen in de BOE, zowel voor het nationale, regionale als lokale bestuur.

 • 8 administratieve functies. Baccalaureaat of technicus. Vrije beurt oppositie.
 • 17 functies als administratief assistent, algemeen, op administratieve schaal, verplichte graad van secundair onderwijs (ESO), oppositie in vrije ploegendienst.
 • 4 juniorposities. Geen kwalificatievereisten, vergelijkend examen, vrije beurt.
 • 1 arts gespecialiseerd in arbeidsgeneeskunde, met een universitair diploma of diploma in de geneeskunde, gespecialiseerd in arbeidsgeneeskunde. Oppositieconcurrentie, vrije beurt.
 • 2 functies als handelsfunctionaris, bij de ESO, vergelijkend examen.
 • 3 chauffeursfuncties, ESO-diploma. In het bezit zijn van een rijbewijs type B, C en D en een attest van beroepsbekwaamheid.
 • 1 positie Mechanical Officer, bij de ESO. Concurrentie – oppositie.
 • 6 posities voor vakpersoneel/operator. Zonder studies of kwalificatievereisten, vergelijkend examen, vrije beurt.

Hoe kunt u zich inschrijven voor deze opposities?

De basis van de oproep en de formulieren voor deelname aan deze oppositie tegen de gemeenteraad van Granada zijn nu beschikbaar op de website van het Consistorie. De aanvragen, die moeten worden gedownload en ingevuld, worden bij voorkeur elektronisch ingediend, maar degenen die geen toegang tot internet hebben en dit persoonlijk moeten doen, kunnen zich hiervoor aanmelden op het stadhuis.

De aanmeldingsperiode is geopend van 5 december tot en met 26 december van dezelfde maand, beide inbegrepen.