Salaris van 3.300 euro en vast dienstverband: de SEPE verrast vandaag met 29.593 vacatures

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) via uw jobportaal 'werk krijgen' publiceert vandaag, 24 juni, 29.259 vacatures, en velen van hen zijn op zoek naar meer dan één werknemer. De meerderheid (14.385) heeft dat wel Contract voor onbepaalde tijd en 192 hebben de mogelijkheid om te telewerken. Wat de werkuren betreft, is bijna 50% dat wel full time (12.866).

De vereisten voor stuur CV Er zijn er niet veel, hoewel het afhankelijk is van de positie. Dus vragen ze primaire studies in 2.837, en in 587 alleen de Verplicht secundair onderwijs (ESO). In andere gevallen vragen ze een universitair diploma aan (soms vragen ze alleen de eerste cursussen aan) of een cyclus van middelbaar of hoger beroepsonderwijs Mensen met een handicap Ze hebben 1.179 vacatures exclusief voor hen.

Het salaris zal in lijn zijn met de eerdere ervaring en verantwoordelijkheid die door het bedrijf is toegewezen, maar er zijn er die een salaris van 3.300 euro betalen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor de in te vullen tandartspositie in Alicante of de eersteklas elektricien die ze zoeken in Duitsland. De SEPE opent ook de deuren door EURES-netwerk voor iedereen die in het buitenland wil werken.

De SEPE heeft nieuwe vacatures, met een contract voor onbepaalde tijd

De door de SEPE gepubliceerde vacatures zijn niet bedoeld voor werken bij deze overheidsinstantie, maar zijn eerder vacatures van verschillende bedrijven of administraties die deze dienst gebruiken om hun personeelsbehoeften te publiceren.

In die zin zijn er duizenden banen voor werklozen, zelfstandigen of werknemers, waarbij vanaf het eerste moment een vast contract wordt getekend. Dit zijn enkele die vandaag kunnen worden geraadpleegd:

  • Administratief boekhoudkundig manager bij Aidejoven, in Madrid. Salaris van 24.000 euro, het is essentieel om een ​​universitair diploma te hebben.
  • Monitoringbeheerder, in hybride formaat, in Madrid. Met Franse en Engelse taal, salaris van 39.000 tot 42.000 euro.
  • Vrachtwagenchauffeurs in het algemeen in Barcelona. Vereiste om geregistreerd te zijn als werkzoekende en naar het arbeidsbureau in Terrassa te gaan. Salaris van 2.200 euro.
  • Administratief assistent met een hoog niveau Engels, in Guipúzcoa. Er zijn 2 personen nodig, met onmiddellijke indiensttreding.
  • Metselaar in Zaragoza om aan daken en gevels te werken. Het is essentieel om een ​​eerdere ervaring van minimaal 12 maanden aan te tonen en een cursus Beroepsrisicopreventie (PRL) te hebben gevolgd. Full time.
  • 3 fulltime strandwachten in Tarragona. Er zijn geen onderzoeken nodig.
  • 4 interculturele bemiddelaars in Albacete, Alicante, León en Gran Canaria. Salaris van 24.000 euro.
  • GPP&w, onderhoudsmanager, op de Balearen. Meer dan 2 jaar, met een universitaire opleiding in de eerste cyclus en een gelijkwaardige, waardevolle ervaring van meer dan twee jaar.
  • Inwonende huishoudster in Ceuta, zonder studie, fulltime ochtend- en middaguren. Salaris van 15.876 euro.

Om vandaag een baan te krijgen, zijn er naast deze SEPE-aanbiedingen meer actieve aanbiedingen. Dit is het geval bij Mercadona, dat op zoek is naar 600 werknemers zonder ervaring, of bij de textielketen Primark.

Hoe u zich kunt aanmelden voor de vacatures gepubliceerd door de SEPE

Om te beginnen moet je toegang krijgen tot het arbeidsportaal van de openbare dienst voor arbeidsvoorziening, 'Ga aan het werk'. Bovenaan staan ​​verschillende filters waarin je het soort contract, de werkdag of dat je liever telewerk selecteert. Het verkrijgen van de meest actuele is eenvoudig: selecteer gewoon 'Sorteren op' en vink 'Recent' aan.

Nadat de lijst is geopend, moet u de naam van de functie lezen, waarnaast de bedrijf dat op zoek is naar werknemers. Door op de titel te klikken worden alle arbeidsvoorwaarden geopend. Als aan deze voorwaarden is voldaan, klikt u op 'Aanmelden'.

Vervolgens wordt een nieuw venster geopend waarin om registratie wordt gevraagd (gebruikersnaam en wachtwoord). Indien deze SEPE-website al voor andere vacatures wordt gebruikt, hoeft u zich alleen maar te legitimeren. Als de werkzoekende een 'newbie' is, moet hij zijn gegevens invullen en een account aanmaken.