Rassam Yaghmaei, Tech Talent Acquisition Director bij @doctolib: “Identificeer wat je nog niet hebt geleerd en train jezelf!”

Vooruitgang op het werk

Welk advies heeft u in deze periode aan uw managers gegeven?

Rassam Yaghmaei: Erken dat dit een ongekende tijd is. Het is oké om moe en overweldigd te zijn, maar tegelijkertijd moet je precies communiceren om dit te compenseren en tijd te houden om de verbinding te verbreken.

Wat is het beste advies dat je ouders je in het leven hebben gegeven?

Rassam Yaghmaei: Niets dat heel erg goed is, komt heel erg gemakkelijk. Afgezien daarvan, als je voor de eerste keer meedoet aan de loterij en je wint, zul je wat geweld moeten gebruiken.

Ik was zoals alle tieners, het ging het ene oor in en het andere kwam er weer uit, maar als ik terugkijk, zeg ik tegen mezelf dat ze me de juiste waarden hebben bijgebracht om de best mogelijke beslissingen te nemen.

Nog een belangrijk advies: WAKKER WORDEN!

Welk advies zou je je kinderen geven als ze de arbeidsmarkt zouden betreden?

Rassam Yaghmaei: De eerste professionele ervaringen zijn er om je weg te vinden. Het is normaal om in het begin een beetje verkeerd te zijn. Het is niet alleen op school dat we onze weg zullen vinden, het zijn ook in de eerste professionele ervaringen die ons doen investeren in de mensen die ons meer zullen leren, en van wie we het meest zullen leren. . Ik zal ze ook zeggen… om wakker te worden!

De eerste professionele ervaringen zijn er om je weg te vinden.

Rassam Yaghmaei

Welk advies zouden de Rassam Yaghmaei van vandaag geven aan de Rassam Yaghmaei die de arbeidsmarkt is betreden?

Rassam Yaghmaei: Rassam, zoek een goede kleermaker, want je gaat een tijdje een pak dragen. Maar maak je geen zorgen, het duurt niet eeuwig.

Welk advies geef je mensen die bij jouw bedrijf willen komen werken?

Rassam Yaghmaei: Ik zal nu al zeggen: uitstekend idee, je hebt alles begrepen! Probeer daarna natuurlijk, afgezien van het vinden van uw gesprekspartner, het hebben van de basisinformatie, de visie van Doctolib en de langetermijnvisie te begrijpen, want dat is echt wat alle “doctolibers” dagelijks drijft. En als u nieuwsgierig bent, vraag dan uw arts de volgende keer dat u hem ziet waarom hij Doctolib gebruikt, wat het hem oplevert. En als hij het niet gebruikt, vraag hem dan vooral waarom?

Welk advies zou je executives geven die digitaal willen werken?

Rassam Yaghmaei: Voer het meest eerlijke gesprek met jezelf, identificeer wat je nog niet hebt geleerd en leer jezelf!

Wat is het beste professionele advies dat je hebt gekregen?

Rassam Yaghmaei: Waarschijnlijk van mijn eerste manager die me vertelde mijn telefoon te pakken en wat zakelijke prospectie te doen. Het betekent vaak dat je jezelf geweld aandoet in een situatie waarin je de gang van zaken door je eigen handelen kunt beïnvloeden voordat je anderen de schuld geeft.