Justine Hutteau, mede-oprichter van Respire: “Het is beter om dingen snel en goed te doen, dan te veel tijd te verspillen aan het zoeken naar perfectie.”

Vooruitgang op het werk

Welk advies heeft u in deze periode aan uw managers gegeven?

Justine Hutteau: Het is beter om dingen snel en goed te doen, dan te veel tijd te verspillen aan het zoeken naar perfectie.

Bovenal vroegen we onze managers om heel dicht bij elkaar en met hun teams te zijn en ervoor te zorgen dat het moreel van de troepen er elke dag nog is.

Wat is het beste advies dat je ouders je in het leven hebben gegeven?

Justine Hutteau: Mijn ouders hebben me altijd aangemoedigd om te doen wat ik leuk vind en het grondig te doen.

Het is beter om dingen snel en goed te doen, dan te veel tijd te verspillen aan het streven naar perfectie.

Justine Hutteau, mede-oprichter van Respire

Welk advies zou je je kinderen geven als ze de arbeidsmarkt zouden betreden?

Justine Hutteau: Dus ik heb geen kinderen. Maar als ik die had… Ik heb in ieder geval vrienden van mijn leeftijd, 26, die de arbeidsmarkt betreden. Het advies dat ik ze geef is om meerdere snaren op hun boog te hebben. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. In banen gaan waar ze in feite alles in het bedrijf zullen raken, en dat is wat hen in staat zal stellen te vinden wat ze leuk vinden… en veelzijdig kunnen zijn.

Welk advies zou de Justine Hutteau van vandaag geven aan de Justine Hutteau die de arbeidsmarkt heeft betreden?

Justine Hutteau: Het advies dat ik haar zou geven is om naar jezelf te luisteren en naar de kansen te luisteren. Om bewust te zijn van wat er gebeurt. En tot slot, het lijkt een beetje op wat ik deed voor Respire en dankzij dat heb ik Respire gelanceerd.

Welk advies geef je mensen die bij jouw bedrijf willen komen werken?

Justine Hutteau: Ik zou ze willen zeggen dat ze erin moeten slagen een goede balans te vinden tussen persoonlijke eisen op het werk en passie voor het leven. Passies buiten het werk zijn belangrijk.

Tegenwoordig hebben we bij Respire patisseriefans, paaldansfans, acrobatische rockfans en het is geweldig, het is superveelzijdig in termen van activiteiten.

Welk advies zou je geven aan leidinggevenden die in cosmetica of digitaal willen werken?

Justine Hutteau: Ik zou zeggen dat ze een ondernemersgeest moeten hebben. Zowel digitaal als cosmetica zijn twee gebieden die voortdurend in ontwikkeling zijn. Je moet wendbaar zijn, een Zwitsers zakmes zijn, vrij snel kunnen reageren op elke situatie die zich kan voordoen.

Wat is het beste professionele advies dat je hebt gekregen?

Justine Hutteau: Een van mijn ondernemersmentoren gaf me dit advies helemaal aan het begin van Respire, het is de zin: het beste is de vijand van het goede. Dat betekent dat het beter is om dingen snel en goed te doen dan te veel tijd te verspillen aan het streven naar perfectie.

**Na de diagnose van een goedaardige borsttumor, klikte Justine Hutteau en creëerde het merk Respire: een merk van natuurlijke hygiëneproducten gemaakt in Frankrijk.