Dit land heeft administratieve medewerkers nodig en betaalt 30.600 euro: vacaturesites open

Nieuws

Werkzaam als administratief medewerker het buitenland is dichterbij dankzij de openbare arbeidsbeurs dat is geopend door het ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding. De 20 banen zijn voor Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel ze geen hoger onderwijs vereisen en alleen de afgestudeerde van de school in de vereisten voorkomt, is een eerstegraads beroepsopleiding of een gelijkwaardige opleiding waardevol.

Het salaris dat in rekening wordt gebracht als administratief assistent in het Verenigd Koninkrijk (VK als het Engelse acroniem wordt gebruikt) bedraagt ​​26.466 pond. Er moet rekening mee worden gehouden dat het hier om een ​​overheidsfunctie gaat en dat het om vacatures voor interim-ambtenaren gaat. Dit komt overeen met ongeveer 30.642 euro per jaar. De sollicitatieperiode om je aan te melden voor dit selectieve proces (verdienstewedstrijd en persoonlijk interview) is open tot 11 december.

De twintig vacatures voor administratief assistenten zijn bestemd voor de ministeries van Onderwijs die de Spaanse regering op deze bestemming heeft. Indien u niet geselecteerd wordt, wordt er een lijst aangemaakt die 3 jaar geldig is. Wanneer er behoefte is aan het inhuren van personeel, worden de kandidaten hiervan op de hoogte gebracht. Er is steeds meer vraag naar management- en administratieve functies bij bedrijven, en een goed voorbeeld hiervan zijn de vacatures die worden gepubliceerd door organisaties als de SEPE.

Vereisten voor de vacaturesite voor administratief assistenten

De oproep voor het selectieproces, gelanceerd door het Ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding, omvat een reeks vereisten waar iedereen die in de gezondheidszorg wil werken zich aan moet houden. publieke administratie uit Ierland en het Verenigd Koninkrijk:

  • Minimaal 16 jaar oud zijn en de pensioengerechtigde leeftijd niet overschrijden.
  • Beschikken over de verplichte kwalificatie: schooldiploma, eerste graad FP of gelijkwaardig.
  • Gekwalificeerd zijn om de functies van de functie uit te voeren en niet door een dossier uit de dienst van een administratie zijn verwijderd.
  • In het geval dat de functie bij het Spaanse Instituut Vicente Cañada Blanch plaatsvindt, moet een certificaat van seksuele misdrijven worden voorgelegd.
  • Verblijfsvergunning of machtiging voor mensen die niet in het Verenigd Koninkrijk wonen.

Hoe solliciteren op vacaturesites

Om u aan te melden voor het selectieproces moet u dit elektronisch doen, via het Algemeen Elektronisch Register van de Staatsadministratie. Degenen die geen toegang tot internet hebben, moeten zich persoonlijk naar het Britse Ministerie van Onderwijs, gevestigd op Peel Street 20, begeven. Spanjaarden die voor deze administratieve baan willen solliciteren, moeten de documentatie per e-mail sturen naar consejeria.uk@educacion.gob.es, inclusief gescande bijlage 3 van de oproep.

Dit moet vergezeld gaan van: een kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort, een kopie van het vereiste academische diploma, cv, documentatie die uw verdiensten bewijst, en een verblijfsvergunning in het Verenigd Koninkrijk.

Beoordeling van verdiensten en sollicitatiegesprek: dit is personeelsselectie

Volgens de aankondiging van deze administratieve vacaturesites bestaat het selectieproces uit twee delen. De eerste is een beoordeling van professionele en opleidingsverdiensten, en de tweede is een sollicitatiegesprek. Na afloop zal de voor de selectie verantwoordelijke instantie een lijst moeten publiceren met de volgorde en de scoreschaal volgens categorieën.