Degene die een grote klant had

Zoek werk

Op de dag dat het raamcontract werd getekend, werd er champagne gesabeld. Denk dus na, Multitor, de multinational.

Met zoveel dochterondernemingen dat ze alleen de voedselketen rondgaan. En in meer dan 46 landen. En de vestigingsdirecteur. Een van die stambomen! Nee, het valt niet te ontkennen, de grote clubs zijn meer gestructureerd, het zijn serieuze, briljante mensen, enarques, toekomstige ministers wie weet…

Nee, de dag waarop het Multitor-logo op onze site is geplaatst, wordt gemarkeerd met een witte steen. En de jaloerse blikken van M, die al 10 jaar zijn plastic bubbelindustrie naar Sarthe sleept. Hypocriet, L tast bescheidenheid aan. “En ja, klein is mooi “, zucht verraderlijk M die aan het einde van de lijn zijn onberispelijke rapporten met de betaling toont. “Ik moest onlangs een CEO in Azië werven voor Multitor En dat, zelfs M, die zijn zakken vol biljetten van zijn Sarthe-industrieel heeft, zal hem dat niet kunnen afnemen.

En misschien is er in de diepten van Brazilië een accountant in onderaanneming die verbijsterd blijft door de Portugese vertaling van ons zeer chique Parijse bedrijf en die ons meeneemt voor een onkostennota van een geweldig Europees restaurant.

En misschien laten we hem ook dromen…

* Over Marie La Fragette

Marie La Fragette, 27, werkt bij een rekruteringsadviesbureau. Ze is de auteur van toneelstukken en koppensnellen » die de prijs won voor de roman Femme Actuelle.