Castilla La Mancha biedt 665 banen: salaris van 2.588 euro en vast contract

Nieuws

De Raad van Gemeenschappen van Castilla La Mancha (JCCM) door het Openbare dienst voor arbeidsvoorzieningheeft nieuwe vacatures aangekondigd met 665 vacatures te vervullen. Dit zijn 385 aanbiedingen gericht op verschillende professionele sectoren, waarbij de urgentie van het inhuren van leraren, monteurs, bekisters of vakmensen zoals timmerlieden opvalt.

Het salaris is afhankelijk van elk bedrijf, maar u kunt een van de vacatures bekijken die op de website van het gespecialiseerde arbeidsbureau staan salaris van 2.588 bruto euro per maand (voor een technologieprofessional) of 30.000 euro per jaar. Aan de andere kant versterkt het Contract voor onbepaalde tijd In veel daarvan is het tijdelijk, met de mogelijkheid tot verlenging of permanent discontinuïteit.

Er wordt gezocht naar werknemers die dringend kunnen terugkeren naar hun banen in de gemeenten van de provincies Albacete, Ciudad Real, Cuenca, Guadalajara en Toledo.

Vacatures in Castilië La Mancha

De openbare dienst voor arbeidsvoorziening van de JCCM heeft 385 actieve vacatures waarvoor ze 665 nieuwe werknemers nodig hebben. Omdat ze over meerdere beroepssectoren verdeeld zijn, kan het zijn dat zowel de arbeidsomstandigheden als de eisen veranderen. Daarom zal het nodig zijn bekijk het CV goed en update deze bijvoorbeeld met de nieuwste trainingen.

Er zijn enkele vacatures die zijn ontworpen voor jonge mensen die onlangs zijn afgestudeerd, of voor degenen die op zoek zijn naar een verandering in hun professionele carrière. Enkele van deze vacatures zijn:

 • Leraar sociale zorg en gezondheidszorg, in Puertollano. Salaris van 1.300 euro bruto.
 • 15 bekisters voor Puertollano, eersteklas officiële categorie, voltijds en tijdelijk contract. Salaris conform afspraak.
 • Timmerman bij Toldo, salaris 20.000 euro, onbepaald vast contract.
 • 2 buschauffeurs in Argamasilla de Calatrava, salaris van 1.500 euro, werkdag van 30 uur per week.
 • 4 elektriciens in Puertollano, vast contract. Salaris van 1.600 euro.
 • Docent van het Upskilling-reskilling-programma in Tomelloso. Salaris van 1.700 euro.
 • 2 koks voor een Chinees foodrestaurant, voltijds en vast contract. Salaris van 1.300 euro.
 • Docent horecaopleiding: 33 euro per uur, extra verloning is inbegrepen.
 • 4 schoonmakers voor Casas Ibáñez, tijdelijk contract (2 weken). Salaris van 1.374 euro.
 • Automonteur, tweede officier, fulltime. Tijdelijk contract van 6 maanden. Salaris van 1.600 euro per maand.
 • 21 leerlingen voor workshopschool in Toledo. Fulltime, tijdelijk, 810 euro per maand.
 • 4 onderzoekers in Albacete, tijdelijk 12 maanden. Voor het Investigo 2023-programma. Salaris van 32.285 euro per jaar.
 • 10 ICT-technici in Toledo, voltijds, interim. Salaris van 36.234 euro (2.588 euro per maand in 14 betalingen).

Hoe u zich inschrijft voor een baanaanbieding in Castilla La Mancha

Om te solliciteren naar een functie die wordt aangeboden door de Junta de Castilla La Mancha, moet u het werkgelegenheidsportaal van de dienst voor arbeidsvoorziening betreden en filteren waar dit staat ‘Vacatures’. Er wordt een lijst geopend met openstaande vacatures.

Eenmaal binnen moet u op ‘zoeken’ klikken. Je kunt filteren door ‘undefined’ in te vullen of de sector waarin je wilt werken. U moet op ‘Ik ben geïnteresseerd in deze aanbieding’ klikken om een ​​nieuw tabblad te openen waarin u uw naam, achternaam en e-mailadres moet invoeren. Dan voeg het CV in formaat bij Pdf of Word.