BOE-opposities met 3.466 ambtenarenfuncties voor leraren, professoren, penitentiaire instellingen…

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) kondigt aan nieuwe oproepen tot oppositie om een ​​baan als loopbaanambtenaar of vast personeel te verwerven. Werken als docent, hoogleraar of in penitentiaire inrichtingen, naast andere publieke functies, is het doel van veel studenten of werknemers die op zoek zijn naar stabiliteit in de werkgelegenheid, die dagelijks de BOE raadplegen om de positie te vinden die het beste bij hen past. Het overwinnen van een oppositie garandeert belangrijke salarissen die kunnen oplopen tot 60.000 euro die wordt belast in groep A.

Het salaris van een ambtenaar varieert afhankelijk van de Groep, of het nu C2, C1 of A is. Dit alles rekening houdend met de inning van extra loon en andere aanvullingen zoals periodes van drie jaar of salarisverhogingen, zoals beloofd door de regering van 0,5%. Er zijn meer dan 3.000 mogelijkheden om een ​​selectieproces te doorlopen en deel uit te maken van het grote personeelsbestand van staatsarbeiders. November eindigt met het aanbod van openbare werkgelegenheid in de verschillende administraties, maar niet alleen daar. Universiteiten vallen ook op met interessante voorstellen om in hun kantoren te werken en taken uit te voeren of in de bibliotheek- en studieruimte.

Onder hen vallen de 756 voor penitentiaire instellingen die alleen om een ​​baccalaureaat vragen, 661 voor gemeenschapsassistenten in Madrid of 160 plaatsen om als leraar te werken in Navarra op. De vereisten en minimale gevraagde opleiding zijn baccalaureaat of verplicht secundair onderwijs (ESO). Reeds in de meer gespecialiseerde functies vragen zij om een ​​universitaire studie of een beroepsopleiding.

Tegenstellingen voor docenten en professoren

Met de komst van de Kerst schoolvakanties, onderwijscentra met een tekort aan personeel, proberen dit te versterken voor evaluaties of aan het begin van het tweede trimester. In die zin staan ​​er in Andalusië twee oproepen voor wedstrijden open, één met 197 plaatsen voor ESO en een andere voor docenten beeldende kunst en vormgeving.

In Navarra worden competities aangekondigd om als leraar te werken met 160 posities. De graad in onderwijs voor de specialiteit basisonderwijs is essentieel. De deadline staat open tot 13 december. Met vacante plaatsen is er werkgelegenheid als onderwijzer in verschillende delen van Spanje en afhankelijk van verschillende administraties zoals die van de Gemeenschap van Madrid, wat al tot uiting kwam in de BOE van vorige week.

Administratief assistent examens

Een van de meest gevraagde functies is die van administratief of administratief assistent bij verschillende publieke organisaties. Met de enige vereiste van de ESO zijn er 71 plaatsen aangekondigd voor de schaal Administratief assistent aan de Polytechnische Universiteit van Madrid. Het is belangrijk om te weten dat er gratis cursussen worden aangeboden door de SEPE (State Public Employment Service) om basis- of gevorderde kennis te hebben van het werken als administratief assistent.

Een andere universitaire onderwijsinstelling, die van Cádiz, vraagt ​​om 23 administratieve assistenten en die van Valladolid 21. De inschrijvingsperiode voor al deze competities is geopend en de voorwaarden kunnen worden geraadpleegd in elk van de oproepen die op de administratiewebsite verschijnen. ‘Openbare werkgelegenheid’ invoeren.

Oproep met de ESO-vereiste: Groep C2

De opposities presenteren zich met de titel van Verplicht secundair onderwijsbasis FP of gelijkwaardig die voorkomen in de BOE, de meest opvallende zijn de 91 plaatsen om te werken in de ondersteunende verpleegzorg in Valencia, of 12 voor Galicië.

Bovendien zijn er in deze laatste autonome gemeenschap elf archiefmedewerkers, bibliotheken en musea. Voor een functie met veel vraag (13 plaatsen) aan de Universiteit van Zaragoza en Madrid zijn 8 mensen bij ESO op zoek om als chauffeur te werken.