Alice Vachet, CEO van Alice&coW: “Digitaal en technologie is een sector die voortdurend in ontwikkeling is”

Vooruitgang op het werk

Wat is het beste advies dat je ouders je in het leven hebben gegeven?

Alice Vachet, CEO van Alice&coW: Durven te geloven in je dromen en noodzakelijkerwijs werken, werken. Werk noodzakelijkerwijs om te slagen en geef jezelf de middelen om je ambities te verwezenlijken.

Welk advies zou je je kinderen geven als ze de arbeidsmarkt zouden betreden?

Alice Vachet: durf! Noodzakelijke durf voor mijn kinderen. Durven. Durf te geloven in je dromen en werk, noodzakelijkerwijs om ze te verwezenlijken en dat niets onmogelijk is.

Durf te geloven in je dromen en werk, noodzakelijkerwijs om ze te verwezenlijken en dat niets onmogelijk is.

Alice Vachet, CEO van Alice&coW

Welk advies zou de Alice Vachet van vandaag geven aan de Alice Vachet die de arbeidsmarkt heeft betreden?

Alice Vachet: Geduld! Als je durft, is het ingewikkeld om geduldig te zijn en soms moet je geduld hebben als je werkt, als je al het mogelijke doet om te slagen, soms moet je gewoon weten hoe je geduldig moet zijn.

Welk advies zou je geven aan leidinggevenden die in digital/tech willen werken?

Alice Vachet: Aanpassingsvermogen, aangezien digital en tech een sector is die voortdurend in ontwikkeling is. Je moet weten hoe je aan informatie moet komen, heel, heel frequent moet monitoren en je moet aanpassen. Pas je aanbod aan en ontwikkel het, ontwikkel je vaardigheden, weet jezelf in vraag te stellen.

Wat is het beste professionele advies dat je hebt gekregen? Van wie?

Alice Vachet: Dat niets onmogelijk is. Dit advies komt van Catherine Barba toen ik op het WIN-forum in New York was, net voordat ik mijn bedrijf oprichtte, die me vertelde: “ga ervoor, heb vertrouwen in jezelf en je zult slagen.” Ik volgde zijn advies op.