2022 begroetingsberichten voor collega’s: voorbeelden en tips

Vooruitgang op het werk

Waarom wens je je collega’s 2022 wensen?

Als je denkt dat het wensen van een gelukkig nieuwjaar 2022 helemaal uit de mode is, denk dan nog eens goed na. Het doorgeven van uw wensen is geen vanzelfsprekendheid, integendeel en kan zelfs vele deugden hebben.

Ten eerste, door het nieuwe jaar op een professionele manier te wensen, kun je de goede herinneringen van veel mensen oproepen: managers of collega’s met wie je hebt gewerkt, voormalige werkgevers, occasionele of vaste klanten… Je weet nooit wat de toekomst in petto heeft. gedaan en u heeft mogelijk een aanbevelingsbrief nodig voor het zoeken naar een baan.

Dan, voor uw huidige collega’s, laten de nieuwjaarswensen u toe om professionele banden te verstevigen, maar ook om de tijd te nemen voor een welwillende uitwisseling. Zeker in deze tijd van de Covid-19 epidemie.

Tot slot, de boodschap om een ​​collega een gelukkig nieuwjaar te wensen, stelt je in staat deel uit te maken van een oprechte en welwillende benadering waarbij je gewoon de tijd neemt om te bedanken, aan te moedigen, te motiveren…

Wanneer wens je je collega’s een gelukkig nieuwjaar?

Je hebt tot 30 januari van het nieuwe jaar de tijd om je de beste wensen voor 2022 te wensen. En je collega’s vormen geen uitzondering op deze regel.

Je kan dus kiezen voor snelheid door te bellen, een sms te sturen of een kaartje te sturen (afhankelijk van je mate van nabijheid), om je collega vanaf 31 december om middernacht een Gelukkig Nieuwjaar te bezorgen. Maar je kunt er ook heel goed de tijd voor nemen om het voor 30 januari te doen.

Hoe formuleer je je jaarlijkse geloften?

Om je collega een gelukkig nieuwjaarsbericht te sturen, heb je verschillende opties:

  • Mondeling een gelukkig nieuwjaar 2022 wensen aan een collega : u kunt ervoor kiezen om het te vergemakkelijken en uw beste wensen voor gezondheid, geluk en succes uit te spreken wanneer u uw collega in een gang ontmoet. U kunt het ook telefonisch of via videoconferentie doen als onderdeel van een werkoverleg. Het kleine woord zal altijd behagen.
  • Een gelukkig nieuwjaar 2022 toegewenst per sms : als je het telefoonnummer van je collega hebt en je bent dichtbij genoeg, kan een sms voor een gelukkig nieuwjaar perfect werken.
  • Een gelukkig nieuwjaar wensen per e-mail of met een elektronische wenskaart : conventioneler, het verzenden van een Gelukkig Nieuwjaar-e-mail is net zo belangrijk voor de ontvanger.
  • Wens een gelukkig nieuwjaar door een handgeschreven wenskaart te sturen aan een collega: de wenskaart is altijd leuk als je het huisadres van je collega weet. Maar je kunt het ook naar hem op kantoor sturen. Het toont speciale aandacht omdat je de tijd hebt genomen om het te schrijven.

Voorbeelden van gelukkige nieuwjaarsberichten tussen collega’s

Ontbreekt het je aan inspiratie om je wensen voor 2022 te formuleren, we hebben aan je gedacht! Ontdek onze beste selectie van voorbeelden van gelukkige nieuwjaarsberichten om aan uw collega’s te zeggen.

Wenskaartteksten tussen collega’s

Ben je klassiek van aard, dan kan je perfect mooie wenskaarten kopen en ze met de hand bezorgen bij je collega’s, of ze opsturen per post als je aan het telewerken bent.

Voorbeeld 1: Een naaste collega goede wensen wensen

Ik stuur je mijn beste wensen voor geluk en succes voor dit nieuwe jaar 2022.

Goed voor je,

[Thierry], [Stéphanie],

Moge dit jaar 2022 ons samen verder laten groeien! Bij deze gelegenheid stuur ik u mijn beste wensen voor geluk, gezondheid en succes.

[signature]

Sjablonen van gelukkig nieuwjaar e-mails tussen collega’s

Stuur je liever een happy new year e-mail, dan is dat ook mogelijk en perfect geaccepteerd in 2022. Hierbij enkele e-mailtemplates.

Voorbeeld 1: beterschap wensen aan een naaste collega

12 maanden werk zijn verstreken, met ups en downs omdat we samen de opsluiting hebben meegemaakt die verband houdt met de Coronavirus-epidemie, vervolgens gedeeltelijke werkloosheid en uiteindelijk de hervatting van onze activiteit. Maar je hebt niets opgegeven in dit jaar 2021, en je werk en je vriendelijkheid moeten worden benadrukt.

Goed voor je,

[Thierry], [Stéphanie],

Dagelijks werken met [un], [une] collega zoals jij is een waar genoegen. Ik wens ons samen een lang professioneel leven.

[signature]

Voorbeelden om mondeling een gelukkig nieuwjaar te wensen

Spreekt u gemakkelijker dan met geschreven woorden, dan kunt u uw collega persoonlijk een gelukkig nieuwjaar 2022 wensen. Hier zijn enkele voorbeelden om de juiste woorden te vinden:

  • Staat u mij, beste collega, toe u ter gelegenheid van dit nieuwe jaar mijn professionele, maar ook persoonlijke beste wensen over te brengen.
  • Ik wens je een prachtig 2022, vol vreugde en professioneel succes.
  • Gelukkig nieuwjaar 2022! En bedankt voor je dagelijkse goede humeur aan mijn zijde gedurende 2021. In deze periode van de Coronavirus-epidemie was het zijn van je collega een geweldige bron van zuurstof.
  • Gelukkig nieuwjaar 2022. Mijn beste professionele wensen gaan met je mee.