Publiceer hoe het is om op 600 meter boven de zeespiegel te werken voor 40.000 euro per jaar en het beste is het einde

Nieuws

Op het sociale netwerk TikTokeen man laat zien hoe hij is werkzaamheden aan het onderhoud van een communicatietoren. In de video kun je zien hoe deze persoon met alleen een harnas aan de slag gaat Hij moet 600 meter hoog klimmen om de top te bereiken, alleen maar om een ​​gloeilamp te moeten vervangen.

Als je naar boven gaat, kun je zien hoe het is om op hoogte te werken, iets wat niet geschikt is voor mensen met hoogtevrees. Tijdens het opnemen merkt hij op dat hij verschillende stops moet maken om niet moe te worden, aangezien het werk behoorlijk veeleisend is. Bij het bereiken van het einde van de toren gaat de man verder met het vervangen van de gloeilamp, maar realiseert zich dat hij hem beneden vergeten is.

In elk land staan ​​honderden communicatietorens, die niet alleen worden gebruikt om radiosignalen uit te zenden, maar ook een visuele indicator zijn voor de vliegtuigen die over deze gebieden vliegen. Zijn torens zijn meestal tussen de 400 en 600 meter hoog en bovenaan zit een lampje dat twee keer per jaar vervangen moet worden. Deze functie is bedoeld om aan vliegtuigen de positie van een object op grote hoogte aan te geven.

Hierin werken meestal klimmers, die de toren moeten beklimmen om onderhoudstaken uit te voeren, waaronder het vervangen van de gloeilamp. Dit werk is behoorlijk gevaarlijk, omdat je niet alleen op grote hoogte moet klimmen, Voor de veiligheid kunnen ze dit alleen doen met hun armen, benen en een harnas..

Nu worden de moeilijkheid en het gevaar ervan goed beloond. Ze meestal Ze klimmen twee keer per jaar en krijgen voor elke klim 20.000 dollar aan vergoeding (zo’n 18.500 euro)wat een jaarsalaris oplevert van 40.000 dollar (37.000 euro).