Hoe u uw echtgenoot ten dienste van uw carrière kunt stellen

Vooruitgang op het werk

Jezus en de anderen

Ik heb veel gezocht. Maar ik kon geen statistieken vinden die aangeven of het, om succesvol te zijn in je professionele leven, beter is om een ​​relatie te hebben of vrijgezel te zijn.

Steve Jobs bleef twintig jaar bij dezelfde vrouw. Maar Christus, om zijn heldendaden te volbrengen, vertrouwde niet veel op de zwakkere sekse. Kortom, afgezien van enkele algemeenheden als “Achter elke grote man gaat een vrouw schuil”, is het moeilijk om een ​​religie te maken.

Laten we rationaliseren. En stel je voor dat je een relatie hebt, met alle gezelligheid van dien. Ik heb punt voor punt en willens en wetens acht voordelen opgesomd die er op professioneel vlak uit kunnen voortvloeien. Het is aan jou om je boodschappen te doen.

De acht voordelen wraak-pornode wraak werk. Een relatiebreuk kan een enorme brandstof zijn voor succes. ‘Ik ga hem laten zien wat ik waard ben…’ Napoleon voelde zich nooit genoeg geliefd bij Josephine. Het minste wat we kunnen zeggen is dat hij vonken maakte.

En jij? Denk je dat om te slagen, het beter is om in een relatie of vrijgezel te zijn? Antwoord op de Facebookpagina van Benjamin Fabre