7 apps om nog efficiënter aan het begin van het schooljaar te zijn

Vooruitgang op het werk

1. Diary Business, een essentiële dagelijkse slimme agenda

De slimme agenda is nu een musthave in je broekzak. Agenda Business is een van de beste referenties op dit gebied. Eenvoudige navigatie tussen maanden, weken en dagen, effectieve spraakinvoer voor het snel maken van afspraken, het opzetten en beheren van uitnodigingen voor evenementen… De relatie tussen intuïtiviteit en functionaliteiten is aantrekkelijk! Anderen, zoals Sunrise, beschikbaar in de App Store, stellen je ook in staat om verbinding te maken met je sociale netwerken om alle privé-evenementen toe te voegen.

2. Urenstaat volgt uw acties om uw activiteiten beter te analyseren

Werktijdregistratie, onkostenregistratie, projectbeheer, informatie opslaan in Dropbox en exporteren naar Excel… Timesheet biedt u de mogelijkheid om uw werkzaamheden vast te leggen en zo uw werkervaring te optimaliseren. Eenvoudig in realtime te synchroniseren op verschillende apparaten, met Timesheet kunt u met één druk op de knop de bestede tijd analyseren. De applicatie maakt zo uw professionele leven gemakkelijker, vooral voor zelfstandigen en bedrijfseigenaren. Gratis, het is ook beschikbaar in een betaalde versie en biedt nog meer functies.

3. Wunderlist vernieuwt je takenlijst

Moeilijk om overal het hoofd te hebben! In tegenstelling tot een agenda is het hoofddoel van de takenlijst om bepaalde zaken niet te vergeten, zoals bijvoorbeeld een telefoontje plegen, een e-mail beantwoorden of een boodschap doen. De Wunderlist-applicatie onderscheidt zich van de andere op dit gebied: elk element kan per e-mail of zelfs per sms worden geëxporteerd. Handig om te delen met andere bijdragers of met familie. Minder compleet maar net zo praktisch: met de Remember The Milk-app kun je meldingen ontvangen om je aan je deadlines te herinneren zonder dat je de app hoeft te openen.

4. Met de Zéro Stress-app rijmt back to school op zenitude

Verlaag de druk, beheer je tijd beter, communiceer rustiger, reguleer je emoties, de Zero Stress-applicatie en zijn vier coachingtrajecten zullen er alles aan doen om de start van het schooljaar te laten rijmen met zenitude. Een echte toolbox waarmee u op het gewenste moment de juiste techniek kunt selecteren, de app gemaakt door Tijdschrift Psychologie leert je dag in dag uit stress te bestrijden door middel van oefeningen en adviezen. Een trainingsprogramma beschikbaar op zowel Android als iPhone.

5. Geoptimaliseerd zoeken naar werk met

Een baan zoeken ? De door ontworpen applicatie geeft u overal toegang tot enkele duizenden advertenties die gericht zijn op leidinggevenden in heel Frankrijk. De app biedt geavanceerde zoekmogelijkheden (per functie, sector, locatie, salaris), of gewoon op trefwoorden. Andere voordelen: waarschuwingen om aanbiedingen in realtime te ontdekken, de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf uw telefoon te solliciteren of zelfs te profiteren van al het nieuws op de site.

6. Beter slaapmanagement met Sleep Time

Goed slapen is essentieel om overdag effectief te zijn. Hiervoor is er niets beters dan een slaaptracker die al je slaapcycli meet, je bewegingen tijdens de nacht detecteert, je de diepte en duur van echte slaap vertelt of de hoeveelheid die je mist volgens je gebruikelijke ritme. . Dankzij een algoritme, Sleep Time, bepaalt jouw slaapfase, ook de wekker gaat af op het ideale tijdstip. Houd er rekening mee dat u hiermee ook bepaalde parameters kunt registreren, zoals cafeïne of tabak, om informatie te verkrijgen over hoe deze elementen uw nacht beïnvloeden.

7. Het recht om de verbinding met Calldoor te verbreken

Tot slot, als je smartphone je helpt om jezelf beter te organiseren, is het ook essentieel om te weten hoe je moet knippen. De Calldoor-app geeft je de pauzetijden die je nodig hebt. Het biedt ofwel de mogelijkheid om de smartphone van de werknemer geheel of gedeeltelijk los te koppelen, ofwel de werknemer zelf om de verbinding te verbreken. De applicatie biedt met name de mogelijkheid om als automatisch antwoord een sms te sturen om correspondenten te informeren dat er een moment van verbreking gaande is.