3 gratis CV-sjabloonvoorbeelden om informatie goed te organiseren

Zoek werk

Wat moet uw cv-overzicht bevatten?

De gouden regel van een goed cv is de leesbaarheid. De recruiter moet in één oogopslag alle informatie over jou kunnen vinden en nagaan of hij past bij de te vervullen functie. Om er zeker van te zijn dat u geen essentiële informatie mist die moet worden aangeleverd, raden we u aan een cv te schrijven. Het stelt je ook in staat om een ​​duidelijk en netjes cv te hebben, een garantie voor ernst in het bedrijfsleven.

Een goed cv-overzicht moet verschillende secties bevatten:

  • Persoonlijke informatie: achternaam, voornaam, e-mailadres en postadres, telefoon.
  • De cv-titel en de cv-samenvatting: ze stellen de recruiter in staat om in één oogopslag meer te weten te komen over uw kandidatenprofiel.
  • Opleiding: de behaalde diploma’s en de gevolgde opleidingen.
  • Beroepservaring: de huidige functie en eerdere banen, evenals de lijst met voltooide missies. Het doel van dit onderdeel in het kader van het CV is om de recruiter te informeren over de technische vaardigheden van de kandidaat.
  • Interesses: je kunt je verschillende hobby’s opnoemen. De mogelijkheid om op subtiele wijze twee of drie soft skills in te brengen die vooral door bedrijven worden gewaardeerd.

Is de foto verplicht op je cv-sjabloon? Moet je een foto op je cv zetten? Nee, de foto op een cv is geen verplichting. Optioneel kan geen enkele recruiter je om deze reden uitsluiten van een wervingsproces.

Zodra uw framework is ontwikkeld, hoeft u het alleen nog maar af te ronden. Je cv is nu klaar om naar de recruiter te worden gestuurd, samen met een begeleidende brief.

Voorbeelden van CV-sjablonen in Word

Als je geen expert bent op het gebied van computersoftware, kan Word je helpen bij het maken van een klassiek of modern cv-overzicht, afhankelijk van de branche waarvoor je solliciteert.

Klassiek CV-sjabloon in Word

Wij bieden u een klassiek cv-sjabloon, ideaal voor de volgende activiteitensectoren: bankieren, verzekeren of juridisch.

Moderne CV-sjabloon in Word

Als uw sector u een beetje classicisme laat voelen, zonder in excentriciteit te vervallen, kan ons moderne CV-sjabloon in Word u helpen dit te bereiken.

Moderne CV-sjabloon in Word

Voorbeeld van een origineel cv-overzicht in Adobe Illustrator

Als je een iets creatievere baan hebt, in marketing, communicatie of sociale media, kan ons originele CV-sjabloon je helpen dit te bereiken.

Origineel cv-overzicht