Hoe de wensen 2022 goed te wensen aan zijn baas of zijn hiërarchische meerdere?

Vooruitgang op het werk

Moet je je baas personaliseren of formeel blijven?

Essentieel aan het begin van het jaar, goede professionele voornemens en jaarwensen aan je werkgever kun je bijna niet missen. Voor die laatsten zijn ze een kans om een ​​meer menselijk moment te bieden en de link te behouden met degene die jou in dienst heeft.

Als u zich afvraagt ​​hoe de presentatie van uw Happy New Year-boodschap eruit moet zien en welke stijl u moet aannemen, raden we u aan om snel de mate van nabijheid van uw uitwisselingen te inventariseren. Het hangt allemaal af van je gesprekspartner, zijn leeftijd, zijn sector. Gebruik je liever de vertrouwdheid of de vertrouwdheid? Praat je samen over je persoonlijke leven? Voel je je over het algemeen op je gemak bij je baas? Is uw leidinggevende vrij traditioneel in zijn benadering van werk en conventies?

Afhankelijk van de antwoorden die u geeft, zal uw keuze zijn voor wensen die op een kaart zijn geschreven (uw baas is nogal klassiek en u spreekt hem formeel aan), of voor wensen die per e-mail of sms worden geschreven (uw baas is vertrouwd met communicatiemiddelen op afstand en niet te traditioneel is), of uiteindelijk richting uitgesproken wensen (als je je er prettig bij voelt).

Het personaliseren van de boodschap is in ieder geval een gouden regel! Door je wensen te presenteren, kun je een dosis welwillendheid op het werk en menselijkheid injecteren in je relatie met je directe leidinggevende. Je laat hem zien dat je de tijd hebt genomen om een ​​paar oprechte woorden te schrijven of te zeggen die bij hem passen. Het bericht wordt daarom vervormd als uw nieuwjaarswensen identiek zijn en naar meerdere personen worden verzonden in een kopie van een e-mail.

Voorbeelden om je baas hardop beterschapswensen te wensen

Als u een van de medewerkers bent die het prettigst vindt om te praten, aarzel dan niet om uw wensen aan uw lijnmanager voor te leggen tijdens een telefoongesprek, per videoconferentie of zelfs als u hem in een gang tegenkomt.

Je kunt hem bijvoorbeeld vertellen:

  1. Gelukkig nieuwjaar baas! Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar 2022. En vooral een goede gezondheid weg van Covid-19.
  2. Ik maak gebruik van deze eerste uitwisselingen van het jaar 2022 om u mijn beste wensen voor geluk, succes en gezondheid te sturen. Het jaar 2021 was professioneel rijk en ik wens dat we in dezelfde geest en met dezelfde overeenkomst doorgaan.
  3. Ik wens u een heel gelukkig nieuwjaar 2022 meneer X, en ik bied u bij deze gelegenheid mijn beste wensen voor geluk, gezondheid en succes. Het is voor mij een volledige voldoening om met u samen te werken in het belang van het bedrijf. Bedankt voor het vertrouwen in 2021.
  4. Gelukkig nieuwjaar 2022. Je bent dit jaar een geweldige baas geweest, zowel voor het begeleiden van mij in mijn dagelijkse professionele leven als tijdens de opsluitingen die verband houden met het Coronavirus, waar je regelmatige steun me in staat heeft gesteld deze beproeving te overwinnen. Je bent een inspirerende leider voor mij, bedankt!

Voorbeelden voor het wensen van je baas per e-mail

Pak je liever je pen om je manager een gelukkig nieuwjaar te wensen, dan kan dat tegenwoordig prima in een e-mail.

U kunt eenvoudig het onderwerp van de e-mail invoeren: Gelukkig Nieuwjaar 2022.

Enkele modellen van wensen die per e-mail aan uw leidinggevende zijn geformuleerd:

Aan het begin van het jaar wil ik je mijn beste wensen voor geluk, succes en gezondheid sturen. In mei 2022 kun je je liefste wensen vervullen.

Ik wens je een jaar 2022 dat rijk is aan professioneel succes, met minder epidemische rebounds.

clementie

Al mijn beste wensen voor dit nieuwe jaar 2022.

Met vriendelijke groeten.

mevrouw P,

Moge het u succes en sereniteit brengen in al uw projecten. En in het bijzonder bij de ontwikkeling van het bedrijf internationaal.

Met vriendelijke groeten

Duidelijk,

Dat 2022 professioneel net zo spannend mag zijn als het afgelopen jaar.

Goed voor je,

Valerie R.

Mogen we onze toekomstige werkgever het beste wensen?

Ja, nieuwjaarswensen zijn het perfecte moment om iemand te bedanken. En waarom niet je toekomstige werkgever die je net heeft aangenomen! Profiteer van het jaar 2022, dat uw sterke motivatie begint te vernieuwen om bij het bedrijf te komen werken.

Lees ook hoe u uw collega’s een gelukkig nieuwjaar kunt wensen. Of hoe je kerst- en eindejaarswensen uitspreekt aan medewerkers.

* Je kunt de verschillende voorbeelden van 2022-begroetingen aan je baas aanpassen door vertrouwdheid/vouement te gebruiken, als je gewend bent om op deze manier te praten.

Wat is een seniorenprofiel?

De PAPI-test –